Culinair avontuur

Culinair avontuur

Reist u graag of maakt u graag af en toe een leuke trip? Maak dan kennis met leukste restaurants van Nederland voor een hapje en een drankje. Op anwbrestaurants.nl hebben wij voor u de leukste restaurants van Nederland nauwkeurig op een rijtje gezet zodat u ze gemakkelijk kunt vinden en daarnaast profiteert u bij deze restaurants uiteraard ook van het ANWB ledenvoordeel.

Een dagje shoppen in de belangrijkste steden van Nederland, een tripje maken of even uitwaaien aan zee is sowieso al leuk, maar als je dan ook nog eens kunt gaan eten in een fantastisch restaurant of bistro dan wordt het uitje natuurlijk nog aantrekkelijker. Het ANWB team is erop uit gegaan om de leukste en gezelligste restaurants van Nederland voor u te vinden en die juist over dat extraatje beschikken wat het ze zo speciaal maakt. Ga er een weekendje tussenuit met je partner, familie of vrienden en ga eten in één van de leuke ANWB restaurants die wij voor u hebben geselecteerd!

Een culinair avontuur

Reis naar een andere stad en maak er een culinair avontuur van. Slenter heerlijk door een van de hippe of romantische steden van Nederland en ontdek de leukste en beste ANWB restaurants. Op deze manier ontdek je dan niet alleen de geheimen van een onbekende stad maar  kun je ook nog eens heerlijk genieten van een lunch of diner met een lekker glaasje wijn.

Je hoeft echt niet naar een ander land te reizen om te kunnen genieten van lekker eten. In Nederland beschikken we over uitstekende restaurants waar je kunt eten als je onderweg bent of tijdens je verblijf aan de kust of in een stad. Geniet van de traditionele Nederlandse keuken of ontdek minder bekende gerechten uit het buitenland en laat je verwennen door de beste keukens.

Op anwbrestaurants.nl vind u de top 10 van de leukste ANWB restaurants onder het menu “top 10 restaurants”