Bijzondere restaurants

Bijzondere restaurants

Bijzondere restaurants

Wanneer je zin hebt in iets anders dan zijn de bijzondere ANWB restaurants iets voor jou. Het gaat hier namelijk niet om de gewone restaurants waar je aan gewend bent maar om restaurants die over een speciaal tintje beschikken en net weer even anders zijn.

Ga bijvoorbeeld eten bij Downey´s in Amersfoort. Dit fantastische ANWB restaurant wordt bedient door mensen met het syndroom van down. Je kunt in dit restaurant heerlijk eten en alles wordt vers voor je klaargemaakt. De gastvrijheid is ongelofelijk en je zult in dit restaurant dan ook echt verwent voelen.Online casino

Een ander en zeer bijzonder restaurant is Culiair Sky Dining. Hier is het mogelijk om van een heerlijke diner te genieten in een luchtballon. Juist je leest het goed! Bij Culiair Sky Dining is het mogelijk om hoog boven de wolken van een uitstekend gerecht te genieten dat voor je neus wordt klaargemaakt en je een fantastisch uitzicht zal bieden.

Ctaste is niet alleen een uitstekend restaurant maar ook heel uitdagend. Je gaat hier namelijk geheel in het donker eten of dineren. De mensen die in dit restaurant bedienen zijn namelijk blind en willen op deze manier aan de mensen die wel kunnen zien hun ervaring overbrengen. Het bijzondere van dit restaurant is dat je het eten op een geheel andere manier zult ervaren en de smaken en geuren veel beter opneemt. Superleuk!

ANWB restaurants voor kinderen

Kinderen gaan ook graag uit eten maar dan wel het liefst waar ze ook kunnen spelen of bezig kunnen zijn. Het ANWB team is daarom op pad gegaan om de leukste kinderrestaurants van Nederland op te zoeken waar kinderen zich zeer zeker niet zullen gaan vervelen.

Cantina Mexicana, is een Mexicaans restaurant waar jong en oud niet alleen kan genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten maar waar kinderen zich ook prima zullen kunnen vermaken. In dit restaurant kunnen kinderen zich bezig houden met een aantal flipperkasten, kinderfilms, een knutselhoek en speelgoed.

De Schapendrift in Drenthe is een ander kindervriendelijk restaurant waar kinderen zich uit kunnen leven in de speelhoek van het restaurant of buiten op de kinderboerderij. In dit restaurant worden uitsluitend traditionele Nederlandse gerechten geserveerd.

De Neut in Eindhoven heeft een fantastische speelruimte met een grote zandbak, daarnaast kunnen de kleine hummels ook het grasveld op achter het restaurant en zijn er speciale toiletten voor kinderen aangebracht. In dit restaurant worden pizza´s, pasta´s en pannenkoeken geserveerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ANWB restaurants? Dan kunt u contact opnemen met ons ANWB team via de live chat of u kunt telefonisch contact opnemen met de ANWB helpdesk  van ma t/m vr van 8:30 – 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur, zij zullen u graag van dienst zijn.

Voor meer informatie over lidmaatschap en ledenvoordeel kunt u de ANWB RESTAURANTS APP downloaden hier kunt u alles vinden wat u weten moet over de leukste en beste ANWB  restaurants over heel Nederland. Mocht u echter toch nog een vraag of suggestie hebben dan kunt u deze aan ons toesturen via de app of vul het contact formulier in op deze site.

Wil je bij ANWB restaurants vrijwilligerswerk komen doen? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Je gaat dan met het ANWB team op pad en je bepaald zelf voor hoelang je ons wilt helpen. Neem contact met ons op we zien je graag komen.